Om Haugan Næringspark
1479
page-template-default,page,page-id-1479,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Om Haugan Næringspark

Haugan Næringspark er et næringsområde i vekst ved Kopstadkrysset, nær E18 i Vestfold. Området ligger strategisk plassert med kort avstand til knutepunkter til store byer og haver på Østlandet. I tillegg planlegges det en ny godsterminal på Kopstad, som kun ligger en kort kjøretur unna.

 

Beliggenheten, i kombinasjon med fleksibilitet på tomtestørrelse og bygg, gjør det mulig å etablere seg på Haugan Næringspark for både små og store bedrifter.

 

Tomtene selges med ferdig infrastruktur (vei, vann, avløp, strøm og fiber) frem til tomtegrense. Området består av et betydelig areal, slik at det er mulig å ekspandere ved behov. Det ferdig regulerte næringsområdet er på ca. 100 mål, hvorav 67 mål er ledig for etablering. Området er regulert til industri, produksjon, lager, kontor og verksted, og utnyttelsespotensialet for bebygget areal er på 55 % (BYA). Maksimal byggehøyde varierer fra 12 til 14 meter, avhengig av tomtens plassering. Vi kan tilby fleksible løsninger når det gjelder tomtestørrelse og infrastruktur.

Fordeler

Sentral beliggenhet v/E 18 - nær Tønsberg, Horten, Larvik og Drammen.

Nærhet til planlagt godsterminal på Kopstad

Fleksible løsninger for ulike behov

Ferdigstilt infrastruktur frem til tomtegrense

Ny, asfaltert vei til området, tilpasset til tungtransport

Etablert industriområde med kort vei til viktige knutepunkt

Firefelts motorvei fra Oslo – Grenland

Allerede etablert

Aditro Logistics er allerede etablert på Haugan Næringspark og forholdene ligger godt tilrettelagt for ferdsel av tyngre kjøretøy samt god adkomst til E18 via Kopstadkrysset, 2,5 km unna.

Last ned prospektet
Ta kontakt