Om Haugan Næringspark
1479
page-template-default,page,page-id-1479,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-3.7,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Om Haugan Næringspark

Haugan Næringspark er et næringsområde i vekst ved Kopstadkrysset, langs E18 i Vestfold. Området ligger strategisk plassert med kort avstand til knutepunkter som Oslo, Drammen, Sandefjord, Larvik og Horten. Beliggenheten i kombinasjon med fleksibilitet på tomtestørrelse og bygg, gjør det mulig å etablere seg på Haugan Næringspark for både små og store bedrifter.

Er du på utkikk etter en sentral plassering ved E18 i Vestfold, midt i knutepunktet mellom mange viktige byer og havner?

Haugan Næringspark tilbyr tomter i ulike størrelser fra 3250m2 og oppover. Tomtene selges med ferdig infrastruktur (vei, vann, avløp, strøm og fiber) frem til tomtegrense. Området består av et betydelig areal, slik at det er mulig å ekspandere ved behov. Det ferdig regulerte næringsområdet er ca. 100 mål, hvorav 67 mål er ledig for etablering. Området er regulert til industri, produksjon, lager, kontor og verksted, og utnyttelsespotensialet for bebygget areal er på 55 % (BYA). Maksimal byggehøyde varierer fra 12 til 14 meter, avhengig av tomtens plassering. Vi kan tilby fleksible løsninger når det gjelder tomtestørrelse og infrastruktur.

Fordeler

Trippel A-beliggenhet v/E 18 - nær Tønsberg, Horten, Larvik og Drammen.

Fleksible løsninger for ulike behov

Ferdigstilt infrastruktur frem til tomtegrense

Ny, asfaltert vei til området, tilpasset til tungtransport

Etablert industriområde med kort vei til viktige knutepunkt

Firefelts motorvei fra Oslo – Grenland

Allerede etablert

Næringsparken har en strategisk plassering på østlandsområdet, i nærhet til E18 og flere viktige byer og havner. Aditro Logistics er allerede etablert på Haugan Næringspark og forholdene ligger dermed allerede godt tilrettelagt for ferdsel av tyngre kjøretøy samt god adkomst til E18 via Kopstadkrysset, 2,5 km unna.

Last ned vårt prospekt
Ta kontakt